Nyfiken på HubSpot?
Vi kan hjälpa dig.

HubSpot är världens ledande plattform för inbound marketing och marketing automation. På den här sidan förklarar vi hur HubSpot kan förbättra hur ditt marknads- sälj- och serviceteam presterar och därmed får ditt företag att växa.

LÄR DIG INBOUND I 10 STEG
Gratis onlinekurs för dig som vill komma igång med Inbound Marketing & Sales

Vad är HubSpot?

HubSpot hjälper dig utföra din inboundstrategi med högsta precision och bevisad ROI. Vare sig du vill få fler leads, snabba upp din försäljning, organisera dina kontakter eller öka intäkterna från befintliga kunder så har HubSpot en lösning som hjälper ditt företag att växa. HubSpot används av nära 70 000 företag världen över och utvecklas i en rasande fart. Det här är inbound marketing & sales på riktigt.

HubSpot CRM

Allt du behöver för att organisera, spåra och vårda dina relationer med leads och kunder. 100% gratis.
Populära funktioner: Kontaktkort. Deals. Uppgifter

HubSpot Marketing

Öka din trafik och konvertera fler besökare med verktyg som landningssidor, automation, analytics och mycket mer.
Populära funktioner: Leadsgenerering. Marketing Automation. Messenger Chat.

HubSpot Sales

Effektivisera dina säljinsatser och få djupare insikter om dina prospekts, automatisera uppgifterna du avskyr och stäng fler affärer snabbare.
Populära funktioner: Emailspårning. Mötesbokning. Epostautomation.

HubSpot Service

Behåll nöjda kunder genom att skapa en positiv kundupplevelse och förvandla dem till ambassadörer för ditt företag.
Populära funktioner: Ärendehantering. Kundfeedback. Kunskapsbank.

Ok, det låter bra men vad betyder det egentligen?

HubSpot ”all-in-one”-system för marknadsföring, försäljning och kundservice. Det är nu slut på att växla mellan olika system beroende på vem i företaget som behöver hjälpa kunden.

HubSpot inkluderar en oslagbar spårnings- och mätfunktion så att du skapa innehåll och skräddarsy det efter varje användare i deras köpresa.

Du kan integrera HubSpot med andra plattformar som t.ex. WordPress och 300+ andra system.

Trots sina avancerade funktioner är HubSpot enkelt att använda

Oavsett om du är nybörjare eller avancerad användare erbjuder HubSpot Academy mycket bra träning genom certifieringar, kurser, projekt, workshops m.m.

HubSpot kan koppla samman dina marknadsförings- och säljteam och leverera rapporter för helheten av insatserna istället för uppdelat per avdelning.

HubSpot kan identifiera och spåra IP-adresser och ge dig information om vilka som besöker ditt företags webbplats.

HubSpot övervakar hela köpresan så du se var i beslutsprocessen dina leads befinner sig och därmed enklare avgöra vilka du ska fokusera på i ditt säljarbete.

Så fort HubSpot får ny information om en lead uppdateras ditt CRM automatiskt och kan också notifiera dig och dina säljare om förändringen t.ex. att en lead besökt er prissida eller kontaktsida.

I HubSpots rapporteringsverktyg kan du samla all data och alla rapporter vilket gör det enklare för din ledning att mäta ROI och följa företagets tillväxt.

HubSpot arrangerar varje år konferensen INBOUND i Boston, USA där tusentals marknadsförare samlas varje år.

HubSpots e-postverktyg hjälper dig att få mer information om dina prospekts och leads. Det finns en e-postspårningsfunktion som ger dig information om när din mottagare interagerar med dina mail.

HubSpot kan boka möten direkt i din outlook-kalender. Det gör att du spar värdefull tid varje vecka.

HubSpot har en inbyggd schemaläggningsfunktion för sociala medier. Det gör att du kan förbereda ett stort antal sociala medierinlägg och låta HubSpot automatiskt publicera dem efter din innehållskalender.

Du kan skapa, testa och optimera call-to-actions (knappar, länkar m.m.) direkt från HubSpot. På det viset lär du dig vilka formuleringar dina besökare väljer att klicka på och vad som triggar igång en dialog med ditt säljteam.

Automatisera din e-post efter att leads eller kunder gör en viss handling. Hjälp dem vidare i köpresan och tipsa om innehåll som kan hjälpa dem vidare till ett klok affärsbeslut.

HubSpot är världsledande inom marketing automation. Du kan med ett enkelt dra- och släppverktyg ställa in vad du vill ska hända när dina besökare gör något.

HubSpot har färdiga integrationer med Messenger och låter dina besökare chatta med ditt företag direkt på webbplatsen och även efter att de lämnat den.

I HubSpot kan du segmentera dina kontakter efter deras intresse, personas och stadie i köpresan. Det gör att du kan skicka rätt innehåll till rätt person i rätt tid vilket minskar risken för avprenumeringar.

Du kan ladda upp bilder, dokument videos och annat direkt i HubSpots filarkiv. Det gör att du och hela ditt team har tillgång till hela företags innehållsbibliotek och kan använda för att skicka till kunder, posta i sociala medier m..

En av de bästa funktionerna i HubSpot är lead scoring som gör det möjligt att skilja de mest aktiva besökarna och leadsen från de mindre aktiva. Det hjälper ditt sälj- och marknadsteam att prioritera varje kontakt.

…och mycket mer såklart. Vi har hjälpa många företag få mer trafik, leads och fler affärer, och vi tittar gärna närmre på hur vi kan göra detsamma för dig. Hör av dig så går vi igenom hur ditt företag kan dra nytta av alla dessa funktioner.

Attrahera affärsdrivande trafik till din webbplats  

Skapa innehåll dina idealkunder vill ha och gör det omöjligt för dem att missa det. Följ utvecklingen av din marknadsförings prestanda.

HubSpot Landningssida - Editor

Konvertera fler besökare till leads

Använd call to actions, formulär och landningssidor för omvandla besökare från okända till kontakter.

Stäng fler affärer med mindre ansträngning

Öka försäljningen genom att ge varje lead den uppmärksamhet de behöver. Använd marketing automation för att förstärka relationen utan manuell handpåläggning.

hubspot deals dashboard
https://www.youtube.com/watch?v=lJdoXLv9yQc

Vilken är en marknadsavdelnings största utmaning?

Se vad produktutvecklingsföretaget Semcon säger om samarbetet med Webbstrategerna och hur det har påverkat företagets satsning på inbound marketing.

Christian Borg, Digital Strateg, Semcon

Gör fler kunder nöjda och identifiera nya affärsmöjligheter

Öka customer lifetime value och förvandla kunder till ambassadörer med marketing automation och kundservice i världsklass.

Se vilka marknadsaktiviteter som ger högst ROI

Skapa egna dashboards med full insikt över dina leads, KPI:er och kunder. Ändra, anpassa och prioritera som du själv vill.

Certifierad HubSpot Gold Partner

”One of the Top Digital Marketing Agencies in Sweden”, HubSpot 2019

Vår guldstatus med HubSpot vittnar om att vi inte bara säger att vi kan inbound marketing – vi levererar också löpande resultat åt våra kunder. Vi lever som vi lär och vet vad som krävs för att få mer trafik, fler leads och hjälpa marknadsteam att prioritera bättre, jobba effektivare och nå snabbare och större affärsnytta.

HubSpost Stockholm Sweden Gold Certified Agency Partner - Webbstrategerna

HubSpot Logotyp Vit bakgrund

Snabbfakta om världens ledande marketing automationssystem

68,8 k
kunder i över 100 länder
600
utvecklare
350+
färdiga integrationer

Så kan Webbstrategerna hjälpa dig med HubSpot

Vare sig du bara vill ha hjälp att komma igång, få löpande stöd och  rådgivning eller helt outsourca ditt inboundarbete har vi lösningen för dig.

Lär dig inbound marketing – steg för steg

KOM IGÅNG MED HUBSPOT PÅ 48 H

HubSpot Onboarding

Vår anpassade HubSpot onboarding på svenska hjälper dig snabbt igång och säkerställer att rätt aktiviteter prioriteras. Du undviker vanliga misstag och får snabbare ROI.

KOM IGÅNG

NÅ MÅLEN SNABBARE MED EN PERSONLIG DIGITAL STRATEG

HubSpot Growth Coaching

Med vår HubSpot Coaching kommer en av våra strateger hjälper dig få ut så mycket som möjligt av HubSpot. Vi hjälper dig sätta upp mål, utveckla planer för att nå dem och jobbar med dig för att sätta planerna till handling.

KOM IGÅNG

LÅT OSS HJÄLPA DITT FÖRETAG ATT VÄXA

Inbound Marketing Management

Få mer tid till annat utan att tappa fart. I vår full-service-tjänst tar vi hand om hela eller delar av din inbound marketing och koordinerar innehållsproduktion, sociala medier, annonser och aktiviteter i HubSpot. 

KOM IGÅNG

Ta din marknadsföring till nästa nivå

Vill du veta mer om HubSpot?

Behöver du hjälp att välja rätt system för din verksamhet? Vill du få en demo eller få offert? Hör av dig så hjälper vi dig vidare i funderingarna.