Webbstrategerna är partner med Hubspot i Sverige

Behöver ditt företag fler leads, nå ökad försäljning och samtidigt veta investeringen ger resultat? Då kan världsledande Hubspot vara något för ditt företag. Vi på Webbstrategerna kan som stolt partner till Hubspot i Sverige hjälpa dig att attrahera rätt personer till din webbplats, omvandla dem till leads och från leads till kunder. Till din hjälp finns ett av marknadens mest hyllade och omtyckta marknadsföringsverktyg som hjälper till med sökmotoroptimering, att rätt innehåll visas för rätt besökare, leadsgenerering, marketing automation och värdefulla rapporter. Att se våra kunder växa är drivkraften bakom Webbstrategerna och inbound marketing är en av de mest bevisat effektiva metoderna för att uppnå detta.

VAD ÄR HUBSPOT?

Hubspot är en digital plattform med mängder av användbara verktyg som marketing automation, leadshantering, CRM, formulärhantering m.m.

Hubspot hjälper till att förbättra sälj- och marknadsföringsarbetet för företag. Det innebär bl.a. verktyg för att öka trafiken till webbplatsen, öka antalet leads som kommer in och också hjälp att sammanställa och optimera säljsprocessen för att göra fler affärsavslut. Allt snyggt och bra presenterat i tydliga rapporter.  I Sverige har Hubspot funnits ett bra tag men det är på senaste åren det verkligen tagit över marknaden som ledande verktyg för marketing automation och leads generering. Störst nytta av Hubspot har du om du anlitar en partner för guidar dig och sätter upp hela systemet så den anpassas för din verksamhet och dina kunder. Webbstrategerna är stolta att vara certifierad partner och hjälper dig gärna att öka försäljningen med hjälp av Hubspot.

hubspot i sverige - sales CRM
FÅ BÄTTRE KONTROLL PÅ KONTAKTER OCH LEADS

Hubspot CRM

Gratis tjänst som gör att sälj- och marknadsavdelningarna kan arbeta mer effektivt tillsammans. Det är bevisat att företag där sälj- och marknad har ett bättre samarbete ökar sin försäljning med ca 20% årligen.

Hubspot i Sverige - marketing
FÅ FLER BESÖK OCH LEADS OCH MARKNADENS BÄSTA ROI-STATISTIK

Hubspot Marketing

Hubspot Marketing är till för att sammansvetsa alla marknadsföringsaktivieteter såsom blogg, formulär, leadscoring, sociala medier, e-postutskick, marketing automation m.m. och öka prestandan i varje enskild aktivitet.

Metoden bakom Hubspot (inbound marketing) går ut på att tidigt attrahera personer som är intresserade av att lösa problem som ditt företag är expert på. Detta sker genom bra innehåll på din webbplats, din blogg och i sociala medier. Genom formulär, call to actions och landningsidor omvandlar du sedan dessa främmande personer till leads. B2B-marknadsföring online kan vara en utdragen och den verkliga köpviljan kommer oftast först senare. Under tiden har Hubspot bearbetat personen, skickat innehåll som han eller hon är intresserad och skapat en relation företagen emellan. Hubspot spårar hela tiden vad som händer och hjälper dig att avväga vilka personer som sannolikt har störst vilja att bli din nästa kund och hjälper dig därmed med företagets försäljning.

Är du redo att få fler besök, leads och kunder?

Låt oss visa dig vad Hubspot kan göra för ditt företag. Boka en demo.