Företag vi hjälpt nå fantastiska resultat

Kunder & case

Vi har hjälpt många företag över hela Norden att komma igång med inbound marketing och att få fler besökare, fler leads och fler affärer. Här ser du några av dem. Ta del av deras egna berättelser, insikter och framgångar.

EN AV TOP #10 INBOUNDBYRÅER I SVERIGE ENLIGT VÄRLDSLEDANDE HUBSPOT, 2020

Vinnande företag som litar på vår expertis

Vilka hjälper vi?

Vårt erbjudande är i första hand riktat mot marknadsteam, säljteam och företagsledningar på medelstora och stora B2B-företag i branscher med långa eller komplexa beslutsprocesser. Förutom detta har vi också rådgivningstjänster för mindre och konsumentriktade företag.

KUNDCASE

Så fick Semcon 20x fler leads och bevisad försäljning via digitala kanaler.

”Utmaningen för en marknadsavdelning är att alltid vara resultatdriven. Att kunna visa på vad som ger vilken effekt. Webbstrategerna har varit viktiga för oss i att hela tiden vara relevanta mot ledningsgruppen.”
Christian Borg, Digital Strateg, Semcon

FÅ REDA PÅ MER

KUNDCASE

Så fick Smartoptics 35x fler leads med inbound marketing och HubSpot

”Webbstrategerna har hjälpt oss mot ett mer strategiskt förhållningssätt när det kommer till digital marknadsföring och försäljning. Våra mål har gott och väl överträffats.”
Anette Engman, Marketing, Smartoptics

FÅ REDA PÅ MER

FLER KUNDREFERENSER & CITAT

Vad säger kunderna?

“Webbstrategerna är en proaktiv partner. De har ett genuint synsätt och är enkla att jobba med. Vi är tacksamma att de hela tiden har fokus på resultat.”

Hans KarlssonVD, Absorbest

“Webbstrategerna har försett oss med såväl strategisk vägledning som värdefull kunskap inom leadsgenerering, inboundkampanjer och HubSpot.”

Christian BorgDigital Strateg, Semcon

“Webbstrategerna har hjälpt oss att nå ut på nätet på ett sätt som vi inte trodde var möjligt.”

Marie SundbomMarketing, Addq