Vår passion:

Era kunders köpresor och ert resultat.

Genom att förstå hur det första kan påverkas hittar vi nycklarna till att påverka det andra.
Det är det som driver oss, i allt vi gör.

Magnus Brynestam

VD & senior digital strateg

Grundare av Webbstrategerna och digital strateg med över 20 års erfarenhet av branschen.
När jag 2010 startade Webbstrategerna ville jag dela med mig av de unika insikter och lärdomar jag fått genom åren. Från dess att jag på 90-talet blev upptäckt av Björn & Benny och byggde ABBAs första webbplats till hur vi under senaste åren med framgång förändrat sättet några av Sveriges ledande B2B-företag arbetar med digital försäljning och marknadsföring.

Sara Gustafsson

Inbound marketing manager

Digital marknadsförare med över 15 års erfarenhet av marknadsföring inom bland annat målgruppsarbete, segmentering, digital design och datadriven kommunikation. Jag har samlat på mig en bred kompetens vilket är en stor fördel när man ska bygga och se hela flödet - från analys och strategi till att producera innehåll och förmedla ett varumärke så att det attraherar och aktiverar målgruppen.

Vad skiljer Webbstrategerna från andra digitala byråer?

Till skillnad från andra digitala byråer är inte vårt mål att ta över din digitala försäljning och marknadsföring. (Om det är vad du söker så är det möjligt vi inte är rätt partner för dig.) Istället är våra tjänster framtagna för att jobba tillsammans med dig för att nå de mål du har för ditt företag. Här är fler exempel på vad som gör oss annorlunda från andra digitala byråer:

HUR TRADITIONELLA INBOUNDBYRÅER JOBBAR

HUR DET ÄR ATT SAMARBETA MED WEBBSTRATEGERNA 

Du riskerar bli beroende av externa digitala byråer och låser in dig i långa avtal med växande arvoden.

Fokuserar på att dela med oss av vår kunskap och träna ditt team så att du inte behöver vara beroende av en byrå för alltid.

Din byrå fokuserar på produktion och skapar ditt innehåll på sitt egna sätt istället för att fokusera på ditt företags varumärke och tonalitet.

Arbetar för att få med hela din organisation att följa samma strategi och känsla och inspirerar er kreativt för hur ni ska använda innehållet oavsett vem som producerar det.

Ditt säljteam lämnas ofta utanför vilket gör att företagets marknadsföring går miste om värdefulla insikter kring hur era kunder faktiskt tar beslut.

Involverar både sälj, marknad och företagsledning i arbetet för att skapa en gemensam inboundkultur byggd kring innehåll som hjälper prospekt, leads och kunder genom hela köpresan.

Ditt team eller ledningsgrupp lär er aldrig riktigt använda verktygen ni investerar i och missar därmed möjligheten att använda ny innovativ teknik som gör skillnad för just er organisation.

Vi tränar och utbildar både marknad, sälj och ledning att få maximal nytta av HubSpot och andra verktyg som hjälper er att ta kontroll över planeringen och genomförandet av den digitala försäljningen och marknadsföringen.

Istället för att få råd vad som fungerar och inte behöver du säga till byrån vad den ska utföra vilket leder till att du halkar efter och inte når samma resultat.

Delar med oss av vår kunskap och ger strategiska råd för hela din organisation. Vi ifrågasätter och utmanar som en del av vår vägledning och visar dig metoderna som fungerar för att nå de resultat du egentligen efterfrågar.

Fokus på lära & växa i vår blogg

Om du är helt obekant med Webbstrategerna rekommenderar vi att du besöker vår blogg där du hittar tips, inspiration, mallar och verktyg som hjälper dig nå bättre resultat med din digitala marknadsföring och försäljning.

HubSpost Stockholm Sweden Gold Certified Agency Partner - Webbstrategerna

Certifierad guldpartner till HubSpot

Vi är certifierad guldpartner till HubSpot. Något som inte uppnås om man inte löpande levererar imponerande resultat till sina kunder och lever som man lär.

Som partner till HubSpot får du inte vara vår kunskap utan också det världsledande systemet för inbound marketing och markting automation.

Bli en i teamet

Vi växlar upp verksamheten och söker nu ett antal roller både som kollegor och på frilansbasis. Jobbar du med innehållsproduktion, digital annonsering, motion graphics eller är inbound marketingkonsult? Skicka då en spontanansökan eller intresseanmälan till magnus@webbstrategerna.se

Business & Client Developer
Heltid/Deltid
Content Manager
Heltid/Deltid