Vi gör marknadsteam till företagets hjältar

Allt vi gör på Webbstrategerna handlar om att hjälpa företag att växa. Det sker genom att vara B2B-marknadsförarens bästa vän och visa smartaste vägen mot mätbar digital försäljning och effektivare marknadsföring formad efter kundernas köpresa.

Magnus Brynestam, VD och senior digital strateg:

Vem har den mest trovärdiga rösten i din bransch?

Är det du? Eller någon annan? Eller är det kanske som i de flesta branscher att det faktiskt inte finns någon specifik aktör – än?

Det vi upplever just nu är ett revolutionerande skifte i hur konsumenter (både B2C och B2B) genomför sin köpresa. Vi lever i en värld där kunden genomför 70% av köpresan på egen hand, långt innan man tar kontakt med ett företag.

Den digitala utvecklingen ställer hårdare krav på hur man jobbar med marknadsföring men öppnar också upp nya möjligheter att positionera sig som ledare i den egna branschen. För att lyckas behövs en partner som både har erfarenheten, som vill och kan dela med sig av de strategier, metoder och verktyg som verkligen fungerar.

När jag startade Webbstrategerna ville jag förmedla de unika insikter och lärdomar jag fått genom åren. Från dess att jag tack vare mitt innehåll blev upptäckt av Björn & Benny till hur vi med framgång förändrat B2B-företags sätt att göra affärer med ett revolutionerande synsätt på innehållsmarknadsföring anpassad för dagens moderna beslutsfattare.

Vi satsade tidigt på inbound marketing och är idag guldpartner till världsledande HubSpot. Det har gjort att vi på kort tid blivit en verklig utmanare på den svenska byråhimlen. Nu antar vi rollen som B2B-marknadsförarens bästa vän och tar nästa steg på vår tillväxtresa.

Vilken är en marknadsavdelnings största utmaning?

Se vad produktutvecklingsföretaget Semcon säger om samarbetet med Webbstrategerna och vad det haft för påverkan för miljardföretagets satsning på inbound marketing.

Christian Borg, Digital Strateg, Semcon

Fokus på lära & växa i vår blogg

Om du är helt obekant med Webbstrategerna rekommenderar vi att du besöker vår blogg där du hittar tips, inspiration, mallar och verktyg som hjälper dig nå bättre resultat med din digitala marknadsföring och försäljning.

HubSpost Stockholm Sweden Gold Certified Agency Partner - Webbstrategerna

Certifierad guldpartner till HubSpot

Vi är certifierad guldpartner till HubSpot. Något som inte uppnås om man inte löpande levererar imponerande resultat till sina kunder och lever som man lär.

Som partner till HubSpot får du inte vara vår kunskap utan också det världsledande systemet för inbound marketing och markting automation.

Bli en i teamet

Vi växlar upp verksamheten och söker nu ett antal roller både som kollegor och på frilansbasis. Jobbar du med innehållsproduktion, digital annonsering, motion graphics eller är inbound marketingkonsult? Skicka då en spontanansökan eller intresseanmälan till magnus@webbstrategerna.se eller läs mer om de lediga tjänsterna nedan.

Content Manager
Heltid/Deltid
Inbound Sales Manager
Heltid/Deltid