Din strategiska partner inom digital marknadsföring och försäljning 

Här på Webbstrategerna gör vi saker lite annorlunda. Vårt fokus är inte bara webb, seo och teknik – vi är här för att öka ditt företags försäljning och skala upp hela din verksamhet. Vi arbetar med företag som har ambitionen att växa. Vi tar ett ansvar för hela den digitala marknadsföringen och ser till att allt som sker på nätet samverkar för att öka företagets försäljning och tillväxt.

Till skillnad från en vanlig webbyrå eller ett traditionellt konsultföretag fungerar Webbstrategerna som en strategisk partner där vi tar ansvar för hela din digitala säljprocess och din kunds digitala köpresa. Från dess att ditt företag blir hittat ute på nätet tills att du stänger en viktig affär. Vi arbetar nära ditt marknads- och säljteam för att öka trafiken till din webbplats, få in fler kvalificerade leads och fler nöjda kunder.

Vår samarbetsform tillåter dig att fokusera på din produkt medans ditt företag ändå fortsätter att röra sig framåt. Våra strategier, arbetsmetoder och processer är särskilt framtagna fungera som en stadig grund för att bygga ut ditt företags digitala närvaro.

Trots att vi har allierat oss med marknadens bästa verktyg för marketing automation och inbound marketing tror vi att det är människorna, strategin och processerna som är kärnan i ett framgångsrikt samarbete. Därför fokuserar vi på hur och varför mer än själva tekniken vilket också tillåter dig att involvera oss i din arbetsgrupp oavsett om du har en eller flera andra byråer du samarbetar med. Vårt uppdrag är att öka försäljningen och bevisa resultat – oavsett teknik – oavsett system.

Vår process

Vår metod grundar sig i inbound marketing. En metod som går ut på att låta kunderna hitta dig istället för tvärtom. Genom att ta fram bra innehåll som din målgrupp vill ha och behöver får vi uppmärksamhet från rätt människor. Med hjälp av formulär och marketing automation ser vi sedan till att de omvandlas till varma leads som ditt säljteam kan göra affärer med. Att få ditt sälj- och marknadsteam att samarbeta bättre är därför en viktig del av vårt arbete.

Steg 1 – Efterfrågan

Som en inledande och övergripande strategi arbetar vi för att ditt företag ska hittas av rätt människor. Utmaningen handlar om få fler besök till webbplatsen och att omvandla tidigare okända personer till leads. Det sker bl.a. genom bloggar, sociala medier, sökmotoroptimering, call-to-actions och landningssidor m.m.

Steg 2 – Konvertering

Nästa steg i vår process handlar om konvertering från kalla till varma leads. Med hjälp av bl.a. marketing automation, lead scoring och automatiska e-postflöden ser vi till bearbeta och vårda kontakterna vi fått in till dess att vi märker att de är köpklara leads. Då skickas de vidare till ditt säljteam.

Steg 3 – Kundförvärv

Bara för att att dina säljare tar hand om leadsen betyder det inte att arbetet är klart. I denna del av processen hjälper vi till att få marknad- och sälj att arbeta mot gemensamma mål och hela tiden öka träffsäkerheten för vilka leads som väljs ut och ska bearbetas.

Få allt att samverka

Den stora utmaningen i det hela är att få allt ovanstående att samverka och effektiviseras. Och det är det som är Webbstrategernas grund. Att visa dig hur och varför. Det är då man ser de verkliga resultaten. Allt som görs mäts och analyseras. Vårt team av strateger analyserar och optimerar varje steg på vägen och ser till att vi levererar högsta möjliga ROI.

Utvärderar du möjliga samarbetspartners för din digitala marknadsföring?

För att få dig på rätt väg inom digital marknadsföring erbjuder vi en GRATIS marknadskonsultation med en av våra duktiga strateger. Tillsammans kommer vi påbörja skapandet av en strategi som inte bara kommer motsvara dina förväntningar utan också överträffa dem.