Fokus på helheten – stenkoll på varje detalj

Webbstrategerna är en fristående digital specialistbyrå som hjälper B2B-företag att växa genom att skapa större synbarhet online, samla in fler kvalificerade leads och att stänga fler affärer. Faktum är att vi hjälper våra kunder samla in leads för miljoner varje dag och vi vet exakt hur många av dessa som blivit kunder. Det kallar vi bevisat ROI.

De flesta företag vi jobbar med säger att de valt oss för att vi fokuserar på resultat, att vi vet vad vi pratar om och för att vi är kreativa och nytänkande i vårt sätt att arbeta. Tror vi inte att vi kan förbättra resultatet av din digitala marknadsföring så ser vi ingen mening med att inleda ett samarbete. Vi är dessutom vana att samarbeta med andra byråer och i team som kräver snabba beslut och smarta lösningar.

Vi finns där du finns

Våra kunder finns i Stockholm, Göteborg, Oslo, Malmö och Köpenhamn – ja egentligen i hela Norden. Och vi finns där våra kunder finns. De flesta uppdrag bygger på bra och roliga samarbeten där vi regelbundet träffas och är kreativa tillsammans oftast på plats hos dig eller på något av våra satellitkontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Bollplank eller strategisk partner – ditt val

Vi är tror att ett långsiktigt strategiskt samarbete är det bästa sättet att få ditt företag att växa. Då arbetar vi löpande med att förbättra ditt företags affärer genom digital marknadsföring och jobbar proaktivt för att överträffa din ledningsgrupps förväntningar. Men vi är också medvetna att en del företag har mer specifika behov. Många av våra kunder sitter dessutom ensamma på marknadsposten och värderar någon att bolla idéer med för att ta bättre och klokare beslut. Många företag vi jobbar med har också andra byråer och ser det som en fördel att ta in oss i arbetsgruppen som oberoende part.

Inbound Marketing för B2B-företag

Webbstrategerna är svensk partner med världsledande Hubspot

Vår arbetsmetod grundar sig i inbound marketing och vi är bl.a. svensk partner med världsledande Hubspot. Genom att tänka Inbound låter vi kunderna hitta dig istället för tvärtom. Det sker genom att ta fram bra innehåll som din målgrupp vill ha och behöver. Med hjälp av formulär och marketing automation ser vi sedan till att dina nya kontakter omvandlas till varma leads som ditt säljteam kan göra affärer med. Att få ditt sälj- och marknadsteam att samarbeta bättre är därför en viktig del av vårt arbete.

Pionjären inom digital marknadsföring

Bakom Webbstrategerna ligger grundaren Magnus Brynestam som är en av de mest erfarna digitala strategerna i Sverige. Med över 22 års erfarenhet av att hjälpa över 350+ ledande internationella varumärken och företag som bl.a Universal Music, MTV, Ericsson, Telia och Telenor tillhör han en av branschens verkliga pionjärer. Idag sysselsätter Webbstrategerna både ledande strateger, kreatörer och affärsutvecklare som har som uppdrag att bevisa positiva resultat för våra uppdragsgivare och partners.

Utvärderar du möjliga samarbetspartners för din digitala marknadsföring?

Boka ett telefon- eller skypemöte med oss och låt oss diskutera hur vi skulle kunna hjälpa dig att förbättra dina affärer med hjälp av smart digital marknadsföring.