Varsågod! Mallar, kalkyler och e-böcker som boostar din marknadsföring

Här hittar du nedladdningsbart material som kan vara användbart för dig som jobbar med marknadsföring. Vi har samlat ihop marknadsföringsmallar, e-böcker, kalkyler, guider och arbetsblad som kan hjälpa dig i ditt arbete.

BUDGETMALL

Digital marknadsföring 2019

Ladda ner vår budgetmall i Excel  – du får en marknadsbudget för digital marknadsföring 2019 som hjälper dig planera och kontrollera kostnaderna månad för månad. Innehåller automatiska diagram och kvartalsavstämningar.

Ladda ner budgetmallen direkt

ONLINEKURS

Lär dig Inbound Marketing

Få vår kostnadsfria kurs i Inbound Marketing direkt till din inbox. I 10 speciellt framtagna e-postmeddelanden får du länkar, mallar och guider till hur du själv skapar ditt företags Inboundstrategi. Helt kostnadsfritt. Avprenumera när som helst.

Anmäl dig till kursen - helt gratis
datadrivet - konverteringsoptimering

POWERPOINTMALL

Skapa din egen persona

Att veta vem du riktar ditt innehåll och budskap till är en förutsättning för att lyckas med din digitala marknadsföring. Använd den här mallen för att skapa din egen persona. Mallen innehåller exempel och frågor som du kan ställa till dina kunder.

Ladda ner mallen

E-BOK

Nybörjarguiden till Inbound marketing

Lär dig allt du behöver veta om för att komma igång med Inbound marketing. I denna guiden får du över 60+ sidor full med inspiration, råd, tips och metoder för hur du får fler besökare, leads och kunder.

Ladda ner e-boken nu

EXCELDOKUMENT

Rapportmall för PPC

Gratis Exceldokument som enkelt förklarar dina annonskampanjer för ledningen utan att röra till det. Överraska chefen med en lite snyggare rapport och få samtidigt bättre koll på dina annonskostnader.

Ladda ner Rapportmallen

E-BOK

Leadsgenerering för B2B-marknadsförare

Läs vår introduktion till leadsgenerering. I denna 12-sidiga guiden går vi igenom hur du omvandlar okända besökare till potentiella kunder genom effektiv leadsgenerering. Du får också tips på vad du kan göra för att få ditt säljteam att arbeta effektivare med marknadsavdelningen.

Ladda ner e-boken nu

KALKYLBLAD

Hur mycket ska du investera?

Osäker på vad du behöver budgetera? Använd vårt kalkylblad för att räkna ut hur mycket affärer din webbnärvaro kan generera och hur mycket du kan budgetera för att maximera ROI.

Ladda ner kalkylen utan kostnad

ARBETSBLAD

Planera ditt innehåll

Skapa innehåll din målgrupp inte vill vara utan. Använd det här arbetsbladet för att få innehållsidéer och för att spara tid och pengar. Interaktiv PDF.

Ladda ner PDF-dokumentet direkt

INFOGRAPHIC

Förbättra din konvertering – steg för steg

Vad är en normal konverteringsgrad? Och hur omvandlar du fler besökare till leads? Det här faktabladet beskriver hur du steg för steg optimerar din webbplats leadskonvertering till nya nivåer. Fri nedladdning. Läs även blogginlägget som hör till för en mer utförlig beskrivning.

Se denna infographic

KALKYLBLAD

Kom igång med leadscoring

Hur vet du om dina leads verkligen är intresserade av dina tjänster eller produkter? Denna kalkylen hjälper dig att fokusera på rätt leads. Här får du tips på hur du använder smarta poängberäkningar för att säkerställa att dina leads verkligen är intresserade av dina produkter eller tjänster innan du kontaktar dem.

Ladda ner dokumentet nu

Dela den här sidan med dina kollegor och vänner