Ditt företags digitala utmaningar

De flesta företag som vänder sig till oss vill göra en nysatsning eller förbättra en redan befintlig webbnärvaro. Utmaningarna handlar oftast om att öka trafiken till företagets webbplats, få hjälp med sökmotoroptimering, omvandla fler besökare till leads eller att ta fram en ny övergripande digital strategi för företaget. Inte sällan har våra kunder redan en eller flera byråer och vi fungerar då som en oberoende strategisk rådgivare som bär ansvar för att dina satsningar får så bra resultat som möjligt.

Mätvärden vi jobbar med:

  • Antalet besökare från olika kanaler
  • Inkommande leads från olika kanaler
  • Konverteringsgrad från besökare till leads
  • Konverteringsgrad från leads till kunder
  • Konverteringsgrad från besökare till kunder
  • Värdet av försäljningen från inkommande leads

Inbound Marketing

Låt kunderna hitta dig innan du hittar dem. Så skapar vi tillsammans en strategi där alla aktiviteter samverkar för att öka företagets försäljning.

Sökmotor-optimering

Få större synbarhet i sökmotorer och sociala medier och öka trafiken till ditt företags webbplats.

Leads-generering

Se till att din webbplats gör sitt jobb att omvandla fler besökare till potentiella affärskontakter och varma leads.

Marketing Automation

Använd marketing automation för att bearbeta och vårda dina leads tills dess att du märker att de är redo för att prata business.

Marknadsföring som följer kundens köpresa

Webbstrategerna jobbar för att nå och överträffa dina affärsmål med hjälp av inbound marketing. Vi använder bra och smarta verktyg och metoder för att ge ditt företag ökad synlighet online, fler kvalificerade leads och fler kunder. Varje aktivitet är noga utvald för att matcha dina kunders köpresa.

Hur vi arbetar med dig och ditt företag

Vi föredrar att jobba med dig som en partner. Enligt vår erfarenhet delar vi då på ansvaret att leverera och överträffa det förväntade resultatet till din företagsledning. Du får en extern partner kan översätta digital marknadsföring till lättförståeliga ledningsrapporter – och vi får en uppdragsgivare fokuserar på att sätta mål och att driva projekten i hamn. Vi förstår dock att en del företag inte har möjlighet till detta och erbjuder därför också andra former av samarbeten.

Partnerskap

Som din strategiska partner ser vi till att din digitala marknadsföring hela tiden förbättras och når ökat resultat. Vi sätter tillsammans upp mål för samarbetet och hjälper dig sedan att utföra den digitala strategin. Vi ser det som en självklarhet att försöka överträffa dina förväntningar och visa din företagsledning vad webben ger i form av leads och affärer.

Digitala projekt

Har du brist på tid eller kompetens internt kan detta begränsa hur snabbt ditt företag kan växa. Webbstrategerna har lång erfarenhet av att driva framgångsrika digitala projekt där fokus ligger på resultat. Det kan t.ex. handla om att sätta upp en digital strategi för ditt företag, att förbättra synligheten i sökmotorer eller att sänka din webbplats avvisningsfrekvens.

Bollplank och support

Många av våra kunder sitter ensamma som marknadsansvariga på medelstora eller stora B2B-företag. Då kan det vara skönt att ha någon att bolla kreativa idéer med. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet, våra metoder och kunskap så att du kan förbättra ditt sätt att arbeta med digital marknadsföring. Du köper en timbank av oss och vi finns sedan till hands i fysiska möten, över telefon eller Skype när du behöver vår hjälp.

Prova att samarbeta med oss – helt gratis!

Boka en kostnadsfri konsultation där vi går igenom ditt företags utmaningar och berättar vad vi tror vi kan hjälpa dig med. Helt utan förpliktelser -helt utan kostnad. Fyll bara i formuläret så återkommer vi till dig.