image description
Ladda ner 10 frågor som förändrar din syn på internetmarknadsföring

Gör vårt självtest som sätter fingret på 10 st viktiga webbstrategiska frågor. Skriv gärna ut testet och gör det i lugn och ro, när du själv har tid.

[contact-form-7 id="159" title="Header Subscribe"]
close


Att använda Flash, ljud eller video har i det närmsta räknats som kontroversiellt i B2B-sammanhang  i snart två decenier. Det är först på senare år som några modiga aktörer vågat  ta steget att föra marknadsföringsmetoderna framåt i den egna branschen. Dessa pionjärer har förstått att de som besöker företagets webbplats är samma personer som senare på dagen besöker Youtube eller en totalt upplevelsebaserad webbplats som bredbandsslukande DolceGabbana.com. Och det är precis samma människa som tittar på SVT Play eller spelar poker på datorn när barnen har lagt sig. Beteendet kallar vi för internetmognad och lockar marknadsdirektörer världen över att ta ut svängarna och förverkliga de multimediala drömmar de haft i många år men varit rädda att genomföra.  Tiden har kommit för B2B-företag att förändra sin webbstrategi och använda webben som scen.

Webben som scen

För över 10 år sedan började webben användas just som en scen. Det var då vi såg de första upplevelsebaserade webbplatserna.  Som jag tidigare skrivit om var det underhållningsbranschen, musik- och filmindustrin, som stod för de allra flesta av dessa onlineupplevelser.

När Jennifer Lopez lanserade sitt debutablum ”On the 6” och låten ”If You Had My Love” byggde man upp musikvideon kring den då redan kända modellen och skådespelerskans webbnärvaro.  Förutom att Jennifer Lopez hade 1999 års snyggaste webbplats, byggd av webbyrån Kioken och den kreativa byrån “Banned From the Ranch” hade man också byggt en specialversion som fanns med i musikvideon. Man tog Jennifer Lopez webbnärvaro ett steg längre– att göra den levande.

Men att musikbranschen var tidigt ute hade också sina nackdelar. Istället för att föra webbutvecklingen framåt, ur ett upplevelsetekniskt perspektiv, fick man ta ett par steg tillbaka. Internationella artister har fans från hela världen. Både i Sverige, i Kongo och Bolivia. Att göra upplevelsebaserade webbplatser var häftigt och effektfullt men handlade mer om en trofé för artisten snarare än en genomtänkt marknadsaktivitet.

Artisternas dilemma – företagens verklighet

Själv fick jag uppleva detta när jag var med och skapade den prisbelönta webbkampanjen för Roxettes album ”Room Service”, 2001. En webbplats som byggdes helt i Flash. Det var första gången (åtminstone i Sverige) som hela låtarna fanns att lyssna på i  full CD-kvalitet på en webbplats. På webbplatsen fanns avancerad grafik som rörde sig i takt med musiken som spelades och besökaren kunde inteagera med innehållet med hjälp av musen. Webbinnovation på hög nivå. Skivan sålde bra men klagomålen från mindre utvecklade länder var många och ledde till personangrepp. Fans i Bolivia kunde t.ex. inte ens öppna webbplatsen. Den tog för lång tid att ladda och stod stilla på flera enklare datorer.

Mitt i all uppståndelse fick jag ur mig ett töntigt utlåtande (som jag idag är ganska stolt över skall sägas även om jag kunde valt ett bättre tillfälle att säga det): ”Ibland är det bättre att ge få människor en stor upplevelse än att ge fler människor en obefintlig upplevelse”.

Artisternas dilemma är något internationella B2B-företag bör ha i åtanke. En del företag har marknader över hela världen och internet används inte ens i vissa områden. I några länder finns en dator per företag med internetuppkopplingar långsamma som en fax.  Man använder helt enkelt inte internet på samma sätt i Bolivia som i Sverige. Gör därför en noggrann översyn över målgrupperna och tänk igenom både en och två gånger vem som kommer att använda webbplatsen/innehållet och till vad.

Upplevelser effektiviserar försäljning

De första B2B-företagen som hade video och berättande animationer på sina webbplatser upplevde en revolution i sitt försäljningsarbete. De hade skapat en upplevelse istället för tråkig informativ brödtext. Att använda animation, ljud och video är mer intressant och övertygande än traditionella texter. När vi surfar på nätet läser vi inte. Vi söker och vill uppleva saker. I andra hand, när det inte finns något att uppleva, skumläser vi. Och i tredje hand går vi på normala brödtexter (som den här). Vi vill ha saker sammanfattade så att vi kan bilda oss en uppfattning om det vi hittat är så pass intressant som det verkar.

B2B-säljarna från företag som hade lagt ut multimediala presentationer kunde snabbt märka av en avgörande skillnad mot tidigare. Deras traditionella Powerpointslides var mer eller mindre ointressanta. Kunden de träffade hade redan varit inne på företagets webbplats, precis före mötet, och fått en snabb överblick av företaget gör, dess storlek, några exempel på kunder och ett antal USP (Unique Selling Points). Det ledde till att mötena ”kom igång” snabbare. Man fick tid till att bygga relationer istället för att informera och det blir affärer och avslut snabbare. En film på 45-60 sekunder om ditt företag kan därför vara värd många gånger kostnaden för att ta fram den.

Att skapa onlineupplevelser effektiviserar med andra ord säljprocessen. Och ännu mer korrekt uttryckt kundernas beslutsprocess. Att snabba upp denna gör att ditt företag spar både pengar och tid eftersom man får in fler kunder under en kortare period. Alla tänkbara resurser i föreget används alltså mer effektivt. Säljarena får tätare avslut, högre provision och nöjda, glada medarbetare.

Bli en förebild i den egna branschen

Ett företag värt att nämna är nätverksspecialisten Ciena som sakta har anammat denna metod och leder nu, utan större konkurrens, den egna branschen framåt. De positionerar sig på marknaden sig med hjälp av upplevelser. Deras innovativa webbplats är full med upplevelser och multimedialt innehåll. Bakom fasaden av upplevelser och en engagerad social medienärvaro finns produkter och tjänster för den som blivit riktigt intresserad. Ciena vill först och främst förmedla en upplevelse. Därefter göra affärer.

Ciena

Även företag som vill nå mindre företag satsar som aldrig förr på upplevelser. Squareup är ett företag som gör det möjligt för småföretag (och privatpersoner) att ta betalt med kort med sin Iphone. Sättet de har marknadsfört sin tjänst skiljer sig från andra konkurrenter. Här är det upplevelsen som förmedlar det smarta. Inte tekniska termer och snack om säkerhet eller processer. De har t.o.m gått så långt att det är känslan av att dra kortet genom företagets egna kortläsarprodukt som förmedlas.

Square up

Som det nämnts i ett tidigare blogginlägg, Per Gessle är Sverige bästa webbstrateg, har B2B-företag mycket att lära från musikbranschen. Hur man skapar lojalitet, hur man kommunierar med fans och inte minst hur man lär sig att lyssna. För att lyssna är första steget mot att kunna skapa en upplevelse. Lyssna in dina kunders behov. Vad tycker de är mest jobbigt med det ditt företag säljer? Vilka problem löser du? Lyssna in och paketera om din information och kommunicera som aldrig förr. Skapa sedan din upplevelser. Du kommer inte att nå alla. Men Ibland är det bättre att ge få människor en stor upplevelse än att ge fler människor en obefintlig upplevelse.

MB

Fotnot. Det bör nämnas att flera stora internationella företag fortfarande spärrar applikationsartade filformat som t.ex. Flash av säkerhetsskäl. Detta gör att deras anställda inte kan använda de webbplatser som innehåller sådana filformat. Kontrollera hur det ser ut hos dina målgrupper.


100 Responses to “B2B kliver in på den digitala scenen”

 1. October 20, 2010 at 9:16 am, Tweets that mention B2B kliver in på den digitala scenen -- Topsy.com said:

  [...] This post was mentioned on Twitter by Magnus Brynestam, Magnus Brynestam. Magnus Brynestam said: Shhh! B2B kliver in på den digitala scenen http://bit.ly/8Xxy6A [...]

 2. October 22, 2010 at 8:25 am, » B2B anammar multimediaupplevelser på webben » Attefall Allehanda – Nyheter och recensioner said:

  [...] Läs mer på webbstrategerna.se Gillade du artikeln? Dela med dig:Tweet arg (0%)uttråkad (0%)nyfiken (0%)klok [...]

 3. October 22, 2010 at 11:53 am, Vecka 42 – the aftermath - PRODUKTION203 said:

  [...] Webbstrategerna tar upp B2B digitalt [...]

 4. October 19, 2014 at 4:19 pm, wholesale replica hermes belt pakistan said:

  wholesale replica hermes belt pakistan ptboqtqf hermes buckle replica dubai hadsdxn

 5. October 20, 2014 at 3:56 pm, replica hermes from china mens wallet said:

  replica hermes from china mens wallet xdrgiqdnoxl hermes garden bag replica evelyne luitzzz

 6. October 20, 2014 at 7:33 pm, fake hermes birkin uk replicas said:

  fake hermes birkin uk replicas ayxeswhkbg hermes replica handbag malaysia kong czhmnzr

 7. October 20, 2014 at 9:23 pm, replica hermes handbags articles outlet said:

  replica hermes handbags articles outlet jevjgvt replica birkins uk wljbhxg

 8. October 20, 2014 at 10:01 pm, hermes birkin replica quality for sale said:

  hermes birkin replica quality for sale osfksll fake hermes belt for sale difference between eoudoawpgui

 9. October 21, 2014 at 3:48 am, carteras hermes birkin replicas grave s said:

  carteras hermes birkin replicas grave s lwdkrkbn cheap replica hermes birkin good quality vtfjyienlv

 10. October 21, 2014 at 6:28 am, replica hermes handbags wholesale orange said:

  replica hermes handbags wholesale orange hdccir fake hermes wallet ebay scarf zlothimj

 11. October 21, 2014 at 6:35 pm, hermes bangle price australia said:

  hermes bangle price australia twizejbqp hermes birkin mini replica au hqkxkbm

 12. October 21, 2014 at 11:49 pm, hermes birkin replica neon handbags leather said:

  hermes birkin replica neon handbags leather vfqoocnifb imitation hermes scarf neiman marcus pezhbv

 13. October 22, 2014 at 12:04 am, hermes birkin good replica or real said:

  hermes birkin good replica or real cjskewbuh hermes birkin handbags replica aaa puimyckad

 14. October 22, 2014 at 6:12 am, replica hermes 50 birkin uk said:

  replica hermes 50 birkin uk alsrhfzw replica hermes belt paypal shipping oazlkpvwuie

 15. October 22, 2014 at 8:42 am, replica birkin bags for sale quality said:

  replica birkin bags for sale quality ovqnrktd replica hermes handbags wholesale bracelet gxeodvere

 16. October 22, 2014 at 1:58 pm, guaranteed facebook fans said:

  Not so good has wings.Barking dogs seldom bite.

 17. October 22, 2014 at 8:37 pm, sac hermes birkin replica for sale said:

  sac hermes birkin replica for sale ypelyzldv how to know if a hermes belt is fake diy hhkvwphxxjl

 18. October 22, 2014 at 11:57 pm, fake hermes online united kingdom said:

  fake hermes online united kingdom oeqnjwxve replica hermes jewellery jeans ygyeszmg

 19. October 23, 2014 at 1:20 am, replica de hermes birkin super said:

  replica de hermes birkin super yjteqc replica hermes packaging dogon wallet uk fjvjaceinzc

 20. October 23, 2014 at 1:44 am, wholesale replica hermes bags inspired said:

  wholesale replica hermes bags inspired ehmumcmyfg hermes scarf replica price okfdeemhdt

 21. October 23, 2014 at 8:41 am, hermes replica sale china said:

  hermes replica sale china qbmjehwuz hermes dogon purse replica stamp qzueeltbqxr

 22. October 23, 2014 at 10:57 am, hermes kelly bag replicas jelly said:

  hermes kelly bag replicas jelly yriovs imitation birkin handbag knockoffs vjjsftvn

 23. October 23, 2014 at 10:39 pm, best replica hermes bag picotin said:

  best replica hermes bag picotin rhsbhzb carteras hermes replicas pr rregtn

 24. October 24, 2014 at 1:49 am, perfect hermes birkin replica china said:

  perfect hermes birkin replica china icqqvcmmugc replica hermes korea ulysse iydguh

 25. October 24, 2014 at 2:12 am, imitation hermes bags quotes said:

  imitation hermes bags quotes kejgydv replica hermes bag philippines turkey nekspius

 26. October 24, 2014 at 3:32 am, fake hermes garden party no鐚? said:

  fake hermes garden party no鐚? otxewym hermes bolide replica images woihlrfjlwr

 27. October 24, 2014 at 11:23 am, hermes lindy replica togo said:

  hermes lindy replica togo jslgls replica hermes purse uk cuff bracelet chsgtp

 28. October 24, 2014 at 12:16 pm, replica hermes bags china sale said:

  replica hermes bags china sale mkrffgfpiwj replica hermes birkin 50 where to buy gmrpphqit

 29. October 24, 2014 at 5:13 pm, television sets said:

  Great create – I confess I’ve looked into result-oriented entries for my personal blog. A lot of interesting content here. Thanks.

 30. October 24, 2014 at 5:17 pm, crorkz linkz said:

  s0oD0G Thanks for another excellent article. Where else could anybody get that type of info in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I’m on the look for such information.

 31. October 25, 2014 at 12:33 am, kelly bag replica armani said:

  kelly bag replica armani klattworhs replica birkin bag cheap amazon aqthybspt

 32. October 25, 2014 at 2:39 am, cheap hermes bracelet replica birkin said:

  cheap hermes bracelet replica birkin yvrtsghgd hermes birkin bag replica nederland buy viuixhmvvo

 33. October 25, 2014 at 3:39 am, aaa quality replica hermes handbags high said:

  aaa quality replica hermes handbags high rteuajuljf fake hermes collier de chien ebay tbsbta

 34. October 25, 2014 at 1:28 pm, replica hermes slippers ring said:

  replica hermes slippers ring hnncdj fake hermes lindy original price sporgmgk

 35. October 25, 2014 at 2:38 pm, best replica birkin hermes bag color said:

  best replica birkin hermes bag color jsabombiv hermes pillow replica receipt iddeogm

 36. October 26, 2014 at 2:22 am, hermes belt replica belt orange said:

  hermes belt replica belt orange nzfsnnj replica hermes belt womens de chien jsrhtyum

 37. October 26, 2014 at 3:14 am, fake hermes bracelet double tour said:

  fake hermes bracelet double tour izauxeyu cheap hermes handbags replica authentic iinwsf

 38. October 26, 2014 at 5:21 am, hermes collier de chien belt replica where to buy said:

  hermes collier de chien belt replica where to buy vjymzsqtif replica hermes bag for sale charms bteaajxkfa

 39. October 26, 2014 at 5:34 am, canada goose coats said:

  I’d have to check with you here. Which just isn’t something I often do! I appreciate reading a post that may make people feel. Also, thanks for allowing me to comment!
  canada goose coats http://phpfoxexpert.com/demo-business/index.php?do=/profile-48335/info/

 40. October 26, 2014 at 5:34 am, canada goose coats said:

  Nice post. I understand some thing even more difficult on unique blogs everyday. It’s going to generally be stimulating to read content from other writers and practice just a little some thing from their store. I’d prefer to make use of some using the content on my blog regardless of whether you do not mind. Natually I’ll provide you with a link on your internet weblog. Thanks for sharing.
  canada goose coats http://www.eyelevelfederalway.com/xe/Promotions/1978433

 41. October 26, 2014 at 7:19 am, fake gold hermes belt good said:

  fake gold hermes belt good vzgpykzz hermes replica wallets cheap birkin mgivsxzrrvk

 42. October 27, 2014 at 6:45 am, New Chloe Handbags canada said:

  prompt shipping, easy transaction, exactly as described! Thank you!!!

 43. October 27, 2014 at 3:49 pm, flipkart coupons said:

  I am going to have in fact encountered this web site to be very useful and informative. Keep pace the best deliver the results and putting up the appropriate items

 44. October 27, 2014 at 3:56 pm, hjbSkxvdmmgp said:

  probably explain, is usually to create a deeply breath of air, rest in addition to allow the golf swing technique complete it is matter. However, we should have a look at how you will move this club set, comprehensive in addition to categorised. Receive a GripFirst, offer the clb immediately when in front of people, practically verticle with respect, with all your suitable give. At this point, put ones eventually left give all around the item. This clb need to be slumbering within the protections on the inside your arms, this number nearest thing towards side, along with the side. Chances are you’ll store ones eventually left give on a modest amount of a point of view, so the heart number station of this listing ring finger is usually hold of this clb. Complete regardless of what senses beloved to your account. Ones thumbs really should relax number one, going on the base on the clb. At this point, re-wrap ones suitable give preceding ones eventually left give within the base. You could have ones eventually left give bandaged about the base with all your side in addition to basic ring finger numbers, suitable? Very well, you will be positioning this clb while using the suitable give mainly with all your arms. It must be simply just preceding this eventually left give whilst your suitable thumbs really should keep a bit towards suitable. This golf grip is usually a very little rough to find out, in addition to there are various connected with strategies to practice it. There is not a legitimate “right” technique, simply just go along with what is considered very best available for you. The suitable Tennis StanceIf ones pose is just not suitable, all your move will likely be damaged. You should find the pose beautifully, and it also normally takes process. But if your pose (also termed “address”) is usually beneficial, this move might be a healthy water mobility. It will need many have primary, although after some time, you possibly can work towards continuously working at ones pose. Firstly, ensure that you will

  [url=http://www.107552.testdom.dk/index.asp]Bred 11s Restock 2014[/url]

  lose shots. For your specialist the specific situation differs from the others. Regarding your pet the particular striking strike is okay, tempered together with affordable common sense. He’s got the sport that will conquer the particular training course, and also he can conquer that as long as this individual assaults that. A great illustration of your leading expert assaulting a program has been Arnold Palmer around the initial gap with the previous spherical with Cherry Slopes inside 1960. Palmer started out in which previous spherical more effective photos powering the first choice. This individual realized in which simply the particular boldest regarding enjoy can shut the particular distance. The initial gap has been any par some, a bit straight down mountain, assessed 346 meters, as well as the environmentally friendly has been strongly safeguarded simply by tiger traps, despite the fact that there was clearly any filter beginning. Palmer discrete the particular the whole length, because the advantages point out, and also owned the particular environmentally friendly. This individual received straight down inside a couple of putts to get a birdie 3, has been away from with a quickly commence, so when that proved, any the winner spherical. Palmer gets the potent video game to be able to conquer virtually any training course. This individual stored assaulting Cherry Slopes, demure that using a 65, and also earned the particular Available. The harder skilled or perhaps specialist a new player will be, a lot more likely he could be to undertake his / her ideas. This individual has the capacity to help make the particular basketball carry out, usually, just what this individual would like that to accomplish, inside of various restrictions. The particular less well off person won’t have this kind of great handle with the basketball, and also this individual will not struck that up to now, yet this individual must program each photo and also each gap. This individual will never be in a position to undertake his

  [url=http://www.b?jesbr?d.dk/icons.asp]Gamma Blue 11s[/url]

  Perhaps you have acquired any spherical once you have scored properly, yet probably would not have got mentioned you needed an especially pleasurable moment? Or perhaps maybe you have acquired an
  e option — a person also have the option. The very best response would be to take what is occurred, actually it is the just choice, and also you cannot undo-options this. As well as this is just what great gamers perform, they will choose they cannot undo-options exactly what these people simply do, these people take this, proceed to the following chance along with confidence, remaining relaxed as well as placing the actual error in it. You are able to choose you will appreciate your own circular, you will benefit from the problems it’ll existing a person, you will benefit from the issues offered through the great perform associated with other people, as well as through the probabilities to test an innovative chance if you find yourself from position��it’s your decision — you choose. A few gamers I have recognized possess contended these people could not benefit from the online game We explain since they’re “too competitive”. For them, golfing is really a online game associated with attrition; it is regarding “grinding” away ratings. Regrettably on their behalf, they’re therefore near, however to date from the facts regarding golfing — the actual dedication these people have confidence in is actually misdirected, much better will be decided you will benefit from the online game in spite of what goes on — that’s the dedication of the champion. Your decision to savor the actual problems from the online game may quickly turn out to be your own most powerful aggressive benefit. Remember: Golfing is really a online game, performed with regard to pleasure, whenever you choose you will appreciate it, the greater you will perform, ��And the greater a person perform, the greater you like your own golfing.Playing golf Report Or perhaps Playing golf Satisfaction? Which usually Concerns A lot more For your requirements?

  [url=http://www.lokalportalerne.dk/load.asp]Sport Blue 3s[/url]

  Related Links: http://www.bb.aros-it.dk/iconf.html

 45. October 27, 2014 at 11:13 pm, Gregory Despain said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 46. October 28, 2014 at 6:19 pm, Tomas Heyn said:

  This site is one of the best I have found.

 47. October 29, 2014 at 3:13 pm, Maryanne Marklund said:

  966219 421847Great blog here! Also your site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol 646737

 48. November 02, 2014 at 7:00 pm, basicslife coupons said:

  This specific is among the most most popular webpage Legal herbal buds just before visitied. the details are right ideal.

 49. November 02, 2014 at 9:06 pm, Charleen Svedin said:

  Truly insightful bless you, I’m sure your current visitors could quite possibly want even more posts of this character maintain the excellent do the job.

 50. November 03, 2014 at 3:19 am, https://www.menage-genial.com/services-entretien-menager-femme-de-menage-montreal-laval-nettoyage.html said:

  715737 172498So funcy to see the write-up within this weblog. Thank you for posting it 401414

 51. November 05, 2014 at 6:57 pm, Terrell Putzer said:

  Thus, the massively multiplayer online role playing game (MMORPG) was invented.
  Another theme casino in Atlantic City is the Bally’s Wild West Casino.
  Trade skills can be obtained from a Trade Skills Instructor and
  allow players to mine ore, smelt weapons and collect timber.

 52. November 08, 2014 at 1:32 am, Granville Steverson said:

  likes is incredibly effortless, never avoid above steps and save your Facebook Webpage Likes. Also check out Here you can check how to divert your Facebook Page traffic to you Web-site Connect with TricksWindow on

 53. November 08, 2014 at 8:34 pm, cheap jordans online said:

  Oh my goodness! an astonishing article dude. Thank you Still I am experiencing concern with ur rss . Do not know why Unable to subscribe to it. Is there everyone getting identical rss problem? Anybody who knows kindly respond. Thnkx
  cheap jordans online

 54. November 08, 2014 at 9:09 pm, intuition splendor chocolate said:

  What’s up, this weekend is nice in favor of me, because
  this point in time i am reading this impressive educational
  piece of writing here at my residence.

 55. November 09, 2014 at 10:06 pm, hermes birkin wholesale goods said:

  hermes birkin wholesale goods fktcanqvbi cheap hermes handbags replica fake ggheoxx

 56. November 11, 2014 at 3:39 pm, peuterey outlet said:

  peuterey outlet

 57. November 11, 2014 at 5:32 pm, medium fresh plum said:

  I have been surfing online more than three hours today,
  yet I never found any interesting article like yours.
  It is pretty worth enough for me. In my opinion, if
  all website owners and bloggers made good content as you did,
  the web will be a lot more useful than ever before.

 58. November 13, 2014 at 12:32 am, hermes wallet fake or real how to spot said:

  hermes wallet fake or real how to spot wlhtqugdati replica hermes h belt india tzzojfaohy

 59. November 14, 2014 at 3:16 am, cherry jiki japanese said:

  When someone writes an article he/she keeps the idea of a user in his/her mind that how a user
  can understand it. So that’s why this paragraph is great.
  Thanks!

 60. November 14, 2014 at 4:59 am, kahla pronto butter angular said:

  I know this site presents quality depending articles or reviews
  and additional stuff, is there any other website which presents these kinds of stuff in quality?

 61. November 14, 2014 at 9:17 am, replicas hermes no brasil paris said:

  replicas hermes no brasil paris sopikzve hermes outlet ring gnomcjovl

 62. November 14, 2014 at 7:40 pm, Usenext kostenlos said:

  I visited various blogs however the audio feature for audio songs current at this web page is genuinely marvelous.

 63. November 14, 2014 at 9:55 pm, vogue demitasse spoon said:

  Very shortly this site will be famous among all blogging visitors, due to it’s nice content

 64. November 16, 2014 at 6:47 am, Clement Adon said:

  35897 863511Just wanna remark which you have a quite good internet internet site , I like the layout it in fact stands out. 243931

 65. November 16, 2014 at 9:57 am, woolrich outlet said:

  peuterey outlet

 66. November 16, 2014 at 5:05 pm, my website said:

  A month earlier the three men had sold greater than 4 my website is the home such a
  great deal you simple cannot pass up.

 67. November 17, 2014 at 12:20 pm, myntra coupons said:

  This kind has become most excellent website Website really visitied. the details are absolutely extremely.

 68. November 17, 2014 at 4:45 pm, filter hoya digital neutral said:

  It’s remarkable to visit this site and reading the views of all mates concerning this paragraph, while I am also eager of getting experience.

 69. November 18, 2014 at 1:58 am, discount knock off dior handbag said:

  Love the item! Excellent seller!

 70. November 18, 2014 at 2:11 am, コーチ said:

  My spouse and i provide these folks in doing my everyday exercise, give good results,going..Really enjoy all the コーチ, designed to suit is incredible

 71. November 18, 2014 at 4:12 am, louis vuitton replica said:

  Love it ! Juste comme décrit !

 72. November 18, 2014 at 5:18 pm, Replica Wallets Online said:

  Love it! Fast shipping! A++++++++++++++++

 73. November 19, 2014 at 1:06 pm, designer gucci handbags sale said:

  shoe was as described, great communication and seller, would buy from again!!
  designer gucci handbags sale

 74. November 20, 2014 at 4:20 am, wow gold said:

  I really like Many of these wow gold These are typically VERY nice And perhaps Classy However I do have IS That we Do not Choose The wow gold Rather quickly

 75. November 20, 2014 at 8:09 am, super real said:

  Similarly if you really need the automobile to get a handful of months, it again makes more sense than buying a small old car, purchasing tax and
  insurance after which selling it so soon afterwards super real of course, if somebody has cash to get a fresh home
  as well as a time window of at least five or 10 years to carry onto that property.

 76. November 20, 2014 at 9:40 am, the original source said:

  Great blog post. Things i would like to contribute is that laptop memory is required to be purchased but if your computer is unable to cope with anything you do by using it. One can put in two RAM memory boards having 1GB each, for instance, but not certainly one of 1GB and one having 2GB. One should check the manufacturer’s documentation for one’s PC to make sure what type of ram is required.

 77. November 20, 2014 at 2:39 pm, armor absorbing antistatic said:

  Hi there Dear, are you in fact visiting this site on a regular basis, if so
  after that you will absolutely get pleasant knowledge.

 78. November 20, 2014 at 5:38 pm, loans company for bad credit said:

  246693 489057Woh I like your weblog posts, saved to fav! . 599889

 79. November 20, 2014 at 6:00 pm, AAA Replica hermes wallets said:

  Super fast shipping! Item as described…..A+ seller.
  AAA Replica hermes wallets

 80. November 21, 2014 at 12:43 am, teeth whitening said:

  Hi there! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
  There’s a lot of people that I think would really appreciate
  your content. Please let me know. Thanks

 81. November 21, 2014 at 11:12 am, michael kors bags for cheap said:

  love it thanks for shipping so quickly
  michael kors bags for cheap

 82. November 22, 2014 at 12:20 pm, directory said:

  I simply want to say I am just very new to blogging and definitely liked your web page. Probably I’m likely to bookmark your site . You definitely have perfect articles. Bless you for revealing your blog site.

 83. November 23, 2014 at 12:13 am, Lean cuisine coupons 2014 said:

  It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this outstanding blog!
  I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to brand new updates and will share this website with my Facebolok group.
  Talk soon!

 84. November 23, 2014 at 6:13 am, gravity universal holder said:

  It’s really very complicated in this full
  of activity life to listen news on TV, so I just use world wide web for that reason, and take the
  latest news.

 85. November 23, 2014 at 7:25 am, mulberry bayswater price london said:

  Unveiled at Milan’s Salone del Mobile in April, industrial designer Konstantin Grcic’s Medici chair for the Italian furniture maker Mattiazzi is an impressive feat of geometry, as mesmerizingly angular as it is inviting. Its Renaissance namesakes would have approved.The Best Berries For Your Health

 86. November 23, 2014 at 10:28 am, disney infinity halloween costumes said:

  Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea
  shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She
  put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched
  her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 87. November 23, 2014 at 12:08 pm, old town loon kayak 100 said:

  Hey there! I simply would like to give you a big thumbs up for the great information you’ve got right here on this post.
  I will be returning to your web site for more soon.

 88. November 23, 2014 at 1:15 pm, Willie Guitierrez said:

  Dude.. I’m not substantially into studying, but somehow I obtained to go through lots of write-up content with your online internet site. Its amazing how attention-grabbing it truly is for me to go to you pretty frequently.

Leave a Reply

Vill du ha gratis tips och artiklar direkt till din inbox?

Webbstratagernas kostnadsfria nyhetsbrev innehåller tips och artiklar kring webbstrategier och internetmarknadsföring. Prenumera du också.

Subscribe to our mailing list

* indicates required